Select Menu

ομορφιά

κήπος

Budaya

Kuliner

Kerajaan

kota

" });

φούρνος

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ!!

Εχουμε μετακομίσει! Θα μας βρεις στο meacolpa.gr
» » » » » » Προσοχή στα κρεμμύδια

Τα κρεμμύδια, όταν κόβονται και καθαρίζονται, δεν διατηρούνται πάνω από μία μέρα, γιατί μετά παράγουν μία τοξίνη που είναι βλαβερή για τον οργανισμό μας.
Αν δεν θέλουμε να πετάξουμε ένα κρεμμύδι που έχουμε ήδη καθαρίσει, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε στην κατάψυξη, για να το χρησιμοποιήσουμε όποτε χρειαστεί.

About KZ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SOS !!! Έφτιαξα φαγητό και μου έπεσε παραπάνω πιπέρι. Τι να κάνω για να το σώσω????

MeaColpa είπε...

Αυτό εξαρτάται από τι φαγητό έφτιαξες. 1.Αν είναι σάλτσα ή σούπα, φτιάξε περισσότερη ποσότητα από το ίδιο χωρίς πιπέρι και πρόσθεσέ το στο προηγούμενο.
2. Ρίξε μέσα λίγο γάλα, ή κρέμα γάλακτος ή τυρί
3. Ρίξε λίγο χυμό λεμονιού με ελάχιστη ζάχαρη
4. Ρίξε μπαχαρικά που δεν καίνε για να απαλύνουν την πικάντικη γεύση..
5. Ρίξε λίγη τομάτα να το γλυκάνει
Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί δεν ξέρω τι έφτιαξες...

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ!!!

Εχουμε μετακομίσει!! Θα μας βρεις στο meacolpa.gr

Kerajaan

" });